Beställda simmar

Här postas länkar till dem färdiga simmar som blivit beställda, och vem som helst får lov att ladda ner dem, och inte bara dem som beställt! Är man inte nöjd får man säga till och så får man en helt ny sim med samma eller nya önskemål!

Emelie Westberg
Barn
Egenskaper: God, Kattperson, Virtuos
Favoriter: Grön, Specialgryta, klassisk musik
Historia: Emelie föddes i en fin familj. Hela familjen avskydde henne, men hon förstod inte varför. Hon adopterades bort till en fattig bondfamilj men fick med sig fina kläder. Hennes nya familj älskar henne och vill mest av allt att hon ska bli något stort och få chanser som dem aldrig fick.
Med CC
Kräver: Grundspelet, Övernaturligt, Husdjur, Leva livet
Plats: 275,13KB

Katsa Scott
Tonåring
Egenskaper: Ryttare, Atletisk, Modig, Oturlig
Favoriter: Lila, Tufo-ostschnitzel, Mörka vågor
Historia: Katsa blev i hemlighet född av prinsessan Wilda, utanför äktenskapet. Hon lades ut i skogen i en liten korg insvept i en silkesfilt, och fina kläder. Hon blev hittad av en 15 åring vid namn Aria som hade blivit utkastad ur sin familj. Men socialen var snabbt framme och tog Katsa ifrån Aria, som fick arbete som piga hos en fattig familj med 12 barn. Katsa blev adopterad av samma familj som Aria fick arbete på, utan att någon av dom visste om det. Katsa var mycket ute med Aria och hjälpte henne med sysslorna, men hennes absoluta favoritplats var i stallet med hennes egna sto Liz som hon hade tränat sedan Liz blev född. Men Katsa blir retad för sina udda ögon. 
Utan CC
Kräver: Grundspelet, Husdjur, Leva livet, semesterparadis, årstider, kvällsnöjen
Plats: 364.03KB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar